Obserwatorzy

sobota, 9 listopada 2013

ROZDANIE jajeczek Beautyblender

111 komentarzy :

  1. odpowiedziałam na FB, moze byc?

    OdpowiedzUsuń
  2. lubie obserwuje i udostepnilam jako Marta Zabiełło
    https://www.facebook.com/zabielkaa/posts/623892334320824
    czarne ,rozowe i biale

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  4. obserwuję jako creativemagazine
    lubię jako joanna sudak
    udostępniłam jako joanna sudak
    baner tak ( http://testujzcreativemagazine.blogspot.com/)
    odpowiedź : różowe, czarne, białe

    OdpowiedzUsuń
  5. mozesz dac link do baneru bo nie mozna zapisac :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. pobierz baner z fb :) tam gdzie proszę o udostępnienie go :)

      Usuń
    2. o kurcze na to nie wpadlam hehe dzieki

      Usuń
  6. lubię jako: Ola Paśkiewicz
    obserwuję jako: Ola Paśkiewicz i forrward.blogspot.com
    udostepniłam jako: Ola Paśkiewicz i forrward.blogspot.com
    post: tak
    odpowiedź: różowy czarny oraz biały

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako Love, Laugh and Be Yourself
    Lubię jaki Love Laugh and Be Yourself
    Udostępniłam jako Love, Laugh and Be Yourself
    Baner na http://kaarooo.blogspot.com
    Kolory Beauty Blendera to różowy, biały i czarny.

    OdpowiedzUsuń
  8. 1) Obserwuję jako:- cytrynka91
    2) Lubię jako:- Lucyna Gorząd
    3) Udostępniłam jako:- Lucyna Gorząd
    4) Baner,post :- nie
    5) Odpowiedź: biały, różowy i czarny

    OdpowiedzUsuń
  9. 1) Obserwuję jako:- Monika Z.
    2) Lubię jako:-Monika Ziędalska
    3) Udostępniłam jako:- Monika Ziędalska
    4) Baner,post :- nie
    5) Odpowiedź: biała , czarna i różowa

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Joanna K
    lubię jako: Joanna Justyna Kida
    Udostępniłam jako: Joanna Justyna Kida
    Banner: TAK mycreativemakeup.blogspot.com
    Odpowiedź: różowe, czarne i białe

    OdpowiedzUsuń
  11. Mam nadzieję że wszystko wykonałam jak należy,pozdrawiam;-)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuje jako Marzena Nina Szewczuk
    Lubię na FB jako Marzena Szewczuk
    Udostępniłam jako Marzena Szewczuk
    Baner - tak www.madsirene.blogspot.com
    Odpowiedź: Różowy, biały i czarny

    OdpowiedzUsuń
  13. 1) Obserwuję jako: sarinacosmetics
    2) Lubię jako: Sarinacosmetics
    Udostępniłam jako: Sarinacosmetics - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=623850380992167&id=524030874307452
    4) Baner, post: tak http://sarinacosmetics.blogspot.com/
    5) Odpowiedź: czarne, różowe i białe

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako Izabella Panorama;
    Lubię jako Izabella Guć;
    Jako Izabella Guć udostępniłam: https://www.facebook.com/izabella.guc/posts/534186823339348;
    Baner - niestety nie;
    Kolory - biel, czerń i róż.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Whatka
    Lubię jako: Asia K
    udostępniłam: https://www.facebook.com/whatka/posts/3555177815867
    Banner: http://encepencce.blogspot.com
    Odpowiedź: różowe, białe i czarne

    OdpowiedzUsuń
  16. 1) Obserwuję jako: Andzia
    2) Lubię jako: Angelika Rusnak oraz Mój Kosmetyczny Świat - Angelika Rusnak
    3) Udostępniam jako: Angelika Rusnak oraz Mój Kosmetyczny Świat - Angelika Rusnak
    4) Baner: TAK http://kosmetycznyocean.blogspot.com/
    5) Odpowiedź: Czarne, różowe, białe

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako : monika krzysztofik
    Lubię jako: Monia Krzysztofik
    Monia Krzysztofik udostępniłam: https://www.facebook.com/monia.krzysztofik
    Banner: https://plus.google.com/u/0/118311588913024831948/posts
    Kolory: Biały , różowy, czarny

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Malowanka
    Lubię jako: Malowanka i Anna Górska
    Udostępniam jako: Malowanka i Anna Górska
    Baner: www.malowaanka.blogspot.com
    Odp.: różowe, czarne, białe

    OdpowiedzUsuń
  19. obserwuje jako ewasia
    lubie jako Ewa Mikołajczak
    udostepniam jako Ewa Mikołajczak
    baner nie
    czarne,biale,rozowe

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako Daisy
    Lubię jako Dorota Kowalska i Kolorowy świat marzeń.
    Udostępniam jako Dorota Kowalska i KŚM
    /https://www.facebook.com/kolorowyswiatmarzen/posts/196955133821540
    https://www.facebook.com/docia.j/posts/656530461047933
    Baner: http://kolorowyswiatmarzen.blogspot.com/
    Odp. Białe, różowe i czarne. :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako Agnieszka K
    Lubię jako Agnieszka Kończak
    Udostępniłam jako Agnieszka Kończak
    Odp: Białe, czarne i różowe

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuje jako: truskawka11
    Lubię jako: Dominika Stępień
    Udostępniłam jako: Dominika Stępień https://www.facebook.com/dominisiaxx
    Baner: Tak http://gotowaniezpazurem.blogspot.com/2013/11/rozdanie-u-makijazowo.html
    Odpowiedź: różowe, białe i czarne

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako Milena M
    Lubię Milena Mn
    udostępniam https://www.facebook.com/milena.mn.3/posts/602685989790311
    odp różowe, czarne, białe

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako - Korba
    Lubię jako - Ada Rohde
    Udostępniam jako - Ada Rohde
    Baner/post - nie mam bloga
    Odpowiedz - Białe, czarne, różowe

    OdpowiedzUsuń
  25. obserwuje jako olga
    lubie jako olga majewska
    udostepniam jako olga majewska https://www.facebook.com/olga.majewska.716/posts/639101786132832
    baner www.cytrynkowepazurki.blogspot.com
    czarne biale i rozowe

    OdpowiedzUsuń
  26. 1) Obserwuę jako: Patrycja S
    2) Lubię jako: Patrycja Skalska
    3) Udostepniłam jako: Patrycja Skalska
    4) Baner/post- tak
    5) Odp: różowe, białe i czarne

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Kamila Głuchowska
    Lubię jako: Kamila Głuchowska
    Udostępniam jako: Kamila Głuchowska
    Baner-nie
    Odp.: różowe, białe oraz czarne

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jaki: Żaneta Zielińska-Łuczyk
    Lubie jako: Żaneta Zielińska-Łuczyk
    Udostępniam jako: Żaneta Zielińska-Łuczyk
    Baner: Nie
    Odp. Gąbeczki BB dostępne są w 3 kolorach: różowym,białym i czarnym...

    OdpowiedzUsuń
  29. 1. Obserwuję jako : Agnieszka S.
    2. Lubię jako : Agnieszka - makeup
    3. Udostępniam jako : Agnieszka - makeup : https://www.facebook.com/pages/Agnieszka-makeup/142850945878311?ref=hl
    4. Baner, post : TAK
    5. Odpowiedź : Jajeczka Beautyblender są dostępne w kolorach : czarnym, różowym i białym .

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: czarownica3
    Lubię jako: MArtyna Prażuch
    Udostępniłam jako: Martyna Prażuch
    Baner: nie
    Odp.: białe, różowe i czarne :)

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Lilianna Lejczer
    Lubię jako: Lilianna Lejczer
    Udostępniłam jako: Lilianna Lejczer https://www.facebook.com/lejczer/posts/629461517099681
    Banner: TAK www.blog.lejczer.pl
    Odpowiedź: biały, czarny i różowy

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako Agnieszka Błoch-Drzazgała
    Lubię jako Agnieszka Błoch-Drzazgała
    Udostępniam jako Agnieszka Błoch-Drzazgała
    Banner TAK http://denticoo.blogspot.com/
    Odpowiedź : Różowy, biały i czarny BB

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Roksia
    Lubię jako: Roksana Maślanka
    Udostępniłam jako: Roksana Maślanka
    Baner: http://kwiatowamodazycia.blogspot.com/
    Odpowiedź: Biały, różowy i czarny.

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Junior
    Lubię jako: Piotr Krotkiewski
    Udostępniam jako: Piotr Krotkiewski https://www.facebook.com/krotkiewski/posts/577107972337786
    Banner: nie
    Odpowiedź: czarny, biały, różowy

    OdpowiedzUsuń
  35. obserwuję jako:martistalove
    lubie oba profile jako:martistalove
    udostępniam jako: martistalove ( na moim profilu)
    banner: www.martistalove.blogspot.co.uk
    odp.biały, czarny & rózowy :)

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako:- Ewa Walentowicz
    Lubię jako:- Ewa Walentowicz
    Udostępniam jako:- Ewa Walentowicz
    Baner, post:- nie (nie mam bloga)
    Odpowiedź: biel, czerń i róż

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: lyssa799
    Lubię jako: Malwina Komorowska
    Udostępniam jako: Malwina Komorowsska
    Baner, post: TAK http://lyssa799.blogspot.com/
    Odpowiedź: BIAŁY, CZARNY, RÓŻOWY

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: Katarzyna B
    Lubię jako: Kasia Bieleń
    Udostępniłam jako Kasia Bieleń
    Baner, post- nie
    Odpowiedź : białe, czarne, różowe

    OdpowiedzUsuń
  39. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  40. obserwuję jako: Maria P
    Lubię jako:nati71
    Udostępniłam jako: Maria Przewłocka
    Baner, post nie
    Odpowiedź: Biały, czarny , różowy.

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Vejjs.
    Lubię jako: Vejjsiatko
    Udostępniłam jako: Vejjsiatko - https://www.facebook.com/Vejjsiatko/posts/540162419403419
    Banner/ post: http://vejjs.blogspot.com/p/rozdania.html
    Odpowiedź: Róż, biel i czerń ;)

    OdpowiedzUsuń
  42. obserwuję jako Kasia Andry
    Lubię jako Katie Andry
    Udostępniłam: https://www.facebook.com/katie.andry/posts/10201805383629080
    Banner nie
    Odpowiedź: Biały, różowy i czarny

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: Paprykens
    Lubię jako: Paprykens'owe Love i Patrycja Sawicka
    Udostępniłam jako: Paprykens'owe Love https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=465838400195512&id=358418010937552
    Baner w pasku bocznym: www.paprykens.blogspot.com
    Odpowiedź: czarne, białe i różowe :)

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: Aaalllaaa
    Lubię jako: Alicja Kowalczyk
    Udostępniłam: https://www.facebook.com/alicja.kowalczyk.10/posts/668857689805367
    Post:http://alciabloguje.blogspot.com/2013/11/rozdanie-u-makijazowo.html
    Odpowiedz: Biały, czarny i różowy :)

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: Claudia Gie
    Lubię jako: Klaudia Głowa
    Udostępnilam jako: Klaudia Głowa
    Post: http://maryyyx.blogspot.com/2013/11/rozdanie-makijazzowo.html
    Odpowiedź: biały, czarny i różowy

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Lakierowniczka
    Lubię: Lakierowniczka
    Udostępniłam: Lakierowniczka
    Post: nie
    Odpowiedź: biały, czarny i różowy :)

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: nika88
    Lubię na FB jako: One more dress
    Udostępniłam info tutaj:
    Baner na pasku bocznym: TAK, http://one-more-dress.blogspot.com
    Odpowiedź: biały, czarny, różowy

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako: Little Black Dress
    Lubię jako / Udostępniłam jako: Natalia Gątarz
    Baner: Tak - www.mala-czarna-style.blogspot.com
    Odpowiedź: różowy, biały, czarny

    :)

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuje jako: Kinga Sarat
    Lubię jako: Kinga Sarat
    Udostępniłam jako: Kinga Sarat
    Baner: nie
    Odpowiedź: Czarne, różowe, białe (pure).

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: Monika Szala
    Lubię jako: Monika Szala
    Udostępniłam jako: Monika Szala
    Baner: http://www.blogger.com/home?pli=1
    Odpowiedź: Różowy, biały i czarny

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  51. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako Marta Klamerus
    Lubię jako EM make up
    Udostepniłam jako EM make up
    Baner: TAK http://xemmakeupx.blogspot.com/
    Odpowiedź : Dostępne kolory : Biały Czarny Różowy

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako Anita B.
    Lubię jako Anita Barbara
    Udostępniam jako Anita Barbara
    Baner nie
    Odpowiedź : biały, czarny, różowy

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
  54. lubię, obserwuję i udostępniłam jako Natalia Witka :)
    kolor biały, czarny i różowy ;)
    post - http://natshien.blogspot.com/2013/11/makijazowo-rozdanie-jajeczek.html

    OdpowiedzUsuń
  55. 1. Obserwuję jako Hania Banasiak
    2. Lubię jako Hania Banasiak
    3. Lubię jako Hania Banasiak
    4.Baner -nie, post -tak http://makeupibreakup.blogspot.com/2013/11/makijazowo-rozdanie-jajeczek.html
    5.Kolory: czarny, różowy i biały

    OdpowiedzUsuń
  56. 1.obserwuje jako joa311
    2.lubię jako Joanna Podgórska
    3.udostępnilam jako Joanna Podgórska
    4baner -nie.post -nie
    5.kolory rózowy,biały i czarny

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: Paulina J
    Lubię jako: Paulina Jagła
    Udostępniam jako Paulina Jagła
    Baner tak: http://sloiczek-tiananmen.blogspot.com/
    Odpowiedź na pyt: Beauty Blender występuje w kolorach czarnym, różowym i białym :)

    OdpowiedzUsuń
  58. 1. Obserwuję jako: Dospa
    2. Lubię jako: Justyna Góralska
    3. Udostępniam jako: Justyna Góralska
    4. Banner: http://dospaa.blogspot.com/
    5. Odpowiedź: Dostępne w kolorze różowym, czarnym i białym

    OdpowiedzUsuń
  59. 1. Obserwuję jako: Monana T.
    2. Lubię jako: Mona Tomaszewska.
    3. Udostępniłam
    5. Odpowiedź: Dostępne w kolorze różowym, czarnym i białym.
    4. Baner - monanax.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: Basia Szczęsna
    Lubię jako: Barbara Szczęsna
    Udostępniam jako: Barbara Szczęsna
    Baner tak: http://cosmeticsandbooks.blogspot.com/
    Odpowiedż: 3 kolory: czarny, różowy, biały

    OdpowiedzUsuń
  61. 1. Obserwuje jako: Edyta Ooo
    2. Lubie jako: Edyta K.
    3. Udostępniłam jako: Edyta K.
    4.Banner: -
    5. Odpowiedź: Czarne, różowe i białe.

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: CocaineSmurfette
    Lubię jako: Izabela Ziarnowska
    Udostępniłam jako: Izabela Ziarnowska
    Post: http://cocainesmurfette.blogspot.com/?zx=fd6882af15e6887b
    Kolory: Różowy, czarny i biały.

    OdpowiedzUsuń
  63. obserwuje jako roxaneczkaa@o2.pl
    lubie jako roksana k.
    udosteoniam jako roksana k.
    baner-----
    odp. rozowe, biale, czarne:)

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuje jako : xxxchuda
    Lubie jako Anna Chudon
    Udostępniłam na fb jako Anna Chudon
    Baner : www.mlodamama2013.blogspot.com
    Odp : W trzech kolorach , Biały ( Pure) , Czarny (Pro) i różowy :)

    OdpowiedzUsuń
  65. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako: Koczi1000
    Lubie Jako: Nefertiti Nefretete
    Udostepniam na fb :Nefertiti Nefretete
    odpowiedz: czarne, rozowe, biale

    OdpowiedzUsuń
  67. Obserwuję jako:zakochana w kolorkach
    Lubię jako:Jola Jolusia
    Udostępniłam na FB jako:Jola Jolusia
    Baner/Informacja na blogu:http://zakochanawkolorkach.blogspot.com/
    Odpowiedź:różowe,czarne,białe:)

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuje jako: Kocham Kosmetyki
    Lubię jako: Kocham Kosmetyki
    Udostępniłam na FB: https://www.facebook.com/kocham.kosmetyki.1/posts/1450119478547976
    Baner: http://kochamkosmetyki12.blogspot.com/
    Odpowiedź: czarne, różowe, białe

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako: pomalujmipokoj
    Lubię jako: Paulina Twardowska
    Udostępniłam na FB: Paulina Twardowska
    Baner: http://pomalujmipokoj.blogspot.com/
    Odpowiedź: czarne, różowe, białe !

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako: Jogobella .J.K.
    Lubie jako: Joanna Kowalczyk
    Udos:https://www.facebook.com/joanna.kowalczyk07.31/posts/612267925485893?notif_t=close_friend_activity
    Baner:http://zaczarowana-romantyczka.blogspot.com/
    Odp:różowy,biały i czarny

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję jako bognyprogram.
    Lubię jako Bogny Program.
    Udostępniłam informację na FB tutaj https://www.facebook.com/BognyProgram/posts/410997345695682
    Banner: bognyprogram.blogspot.com
    Odpowiedź: Dostępne są białe, czarne i różowe gąbeczki.

    OdpowiedzUsuń
  72. obserwuję jako: czekoladowa_pyza
    lubię jako: Olka Majewska
    udostępniam jako: Olka Majewska
    Odp. czarny, biały, różowy

    OdpowiedzUsuń
  73. Obserwuję jako: karaooka
    Lubię jako:Karolina Krawczyk
    Udostępniłam jako:Karolina Krawczyk
    Odpowiedź. Czarny,biały,różowy
    Baner i post na http://karaooka.blogspot.com/2013/11/rozdanie-u-makijazzowo.html

    OdpowiedzUsuń

  74. obserwuje jako Anna Szłapa
    lubie jako Anna Szłapa
    udostepniam Anna Szłapa
    odpowiedz biały , różowy i czarny
    baner ,post na http://recenzjeania25.blogspot.com/2013/11/makijazowo-rozdanie-jajeczek.html

    OdpowiedzUsuń
  75. obserwuję jako Madzia Garstkowiak
    lubię jako Madzia Garstkowiak
    udostępniam jako Madzia Garstkowiak https://www.facebook.com/madzia.garstkowiak
    odpowiedź :biały,różowy,czarny

    OdpowiedzUsuń
  76. Obserwuję jako: pandaholic-
    Lubię jako: Dorota Monika Popławska
    Udostępniam jako: Dorota Monika Popławska https://www.facebook.com/DorotaMonikaPoplawska/posts/764390543586711
    Odpowiedź: Białe, różowe, czarne.
    Baner na: http://dorota-nevergiveup.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  77. Obserwuję jako: deedee_1
    Lubię jako: Dee Dee
    Udostępniam jako Dee Dee https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1482803385277127&id=100006424398430
    Odpowiedź: Białe, różowe i czarne

    OdpowiedzUsuń
  78. 1) obserwuję jako: Krystyna Kurcab
    2) lubię jako: Krystyna Kurcab
    3) udostępniłam jako: Krystyna Kurcab
    4) baner: nie
    5) odp.: Beauty Blender gąbeczki dostępne są w 3 kolorkach: białym, różowym i czarnym :)

    OdpowiedzUsuń
  79. 1) obserwuję jako: Angelika Tatka
    2) lubię jako: Angelika Tatka
    3) udostępniłam jako: Angelika Tatka
    4) baner: nie
    5) odp: Beauty Blender dostępny jest w 3 kolorach: różowy, czarny, biały.

    OdpowiedzUsuń
  80. 1. Obserwuję jako: Beatrix
    2. Lubię na FB jako Beata Miętus-S.
    3. udostępniłam na FG jako Beata Miętus-S.
    4. Banner: TAK, na: http://pannaigielka.blogspot.com/
    5. Odpowiedź na pytanie konkursowe: Gąbeczki BB występują w trzech kolorach: białym, różowym i czarnym.

    OdpowiedzUsuń
  81. Obserwuję jako: Ala MaKota
    Lubię: Alicja Jarząbek
    udostępniam: Alicja Jarząbek
    Banner : Tak, http://maalakota.blogspot.com
    5. Różowy, czarny i biały

    OdpowiedzUsuń
  82. Obserwuję jako: Anna Gadulska
    Lubię jako: Anna Gadulska
    Udostępniam jako: Anna Gadulska
    Banner tak: www.chanell.com.pl/blog
    Kolory: różowy, biały, czarny

    OdpowiedzUsuń
  83. Obserwuje jako: Gravka na
    Lubię jako: Wachowicz Łucja
    Udostępniłam: Wachowicz Łucja
    Baner: of course
    Odpowiedź: Jajo białek, różowe i czarne :)

    OdpowiedzUsuń
  84. obserwuję jako: wiolkaa93
    lubię jako: Magda N
    Udostępniłam: Magda N
    Baner: tak http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/
    odpowiedź: różowy, biały, czarny

    OdpowiedzUsuń
  85. obserwuję jako: natalusia371
    lubię jako Natalusia Natalusia
    udostępniłam jako Natalusia Natalusia
    baner: nie
    odpowiedź: różowy czarny biały

    OdpowiedzUsuń
  86. Obserwuje jako: Joanna P.
    Lubię jako: Fantazjewrocławianki (fanpage)
    Udostępniłam jako: Fantazjewrocławianki (fanpage)
    Baner: http://fantazjewroclawianki.blogspot.com/
    Odpowiedź: Różowy, biały i czarny BeautyBlender

    OdpowiedzUsuń
  87. Obserwuję jako: zaplatane siostry
    Lubię jako: Jolanta H...
    Udostępniłam jako: Jolanta H...
    Baner: nie
    Odpowiedź: różowy, czarny i biały

    OdpowiedzUsuń
  88. Obserwuje jako: olajla a
    Lubie jako: Ola Kubiak
    Udostępniłam: https://www.facebook.com/ChceCieTuObokTeraz?ref=hl
    Baner: tak - http://poczujwsobienaturalnepiekno.blogspot.com/
    Odpowiedź : różowy, biały, czarny :)

    OdpowiedzUsuń
  89. obserwuję jako Tffany Blue
    lubię jako Tiffany Blue (fp)
    udostępniłam jako Tiffany Blue (fp)
    baner http://tiffanyblueline.blogspot.com/
    odpowiedź: czarny, róż, biały

    OdpowiedzUsuń
  90. Obserwuję jako: anioleek89
    Lubię jako: Marta Pacek
    Udostępniłam jako Marta Pacek
    Baner: http://anioleek89.blogspot.com/
    Odpowiedź: Różowy, biały, czarny

    OdpowiedzUsuń
  91. 1) Obserwuję jako: mcblondi
    2) Lubię jako: Magdalena Chodak
    3) Udostępniłam jako: Magdalena Chodak
    4) Baner, post: nie
    5) Odpowiedź: różowe, czarne i białe jajeczka BB są dostępne w sprzedaży ;)

    OdpowiedzUsuń
  92. Obserwuję jako dobiezka
    lubię jako Marta Dob.
    Udostępniłam jako Marta Dob.
    Baner: nie
    Odpowiedź: biały, różowy, czarny
    ;)

    OdpowiedzUsuń
  93. Obserwuję, udostępniam i lubię jako Patrycja Januszkiewicz :)
    Baner: nie
    Odp. Czarny, biały i różowy

    OdpowiedzUsuń
  94. 1) Obserwuję jako: fanglefashion
    2) Lubię jako: Monika Pietruk
    3) Udostępniłam jako: Monika Pietruk
    4) Baner: Nie
    5) Odpowiedź: biały, różowy, czarny :)

    OdpowiedzUsuń
  95. Obserwuję jako: Kasia P
    Lubię jako: Kasia Perlińska
    Udostępniłam jako: Kasia Perlińska
    Baner: tak, www.caathleen.blogspot.com
    Odpowiedź: biały, czarny i różowy

    OdpowiedzUsuń
  96. Obserwuję jako Katarinka na blogspot
    Lubię jako Kasia Kubieniec na fb
    udostępniam jako Kasia Kubieniec
    mam banerek o rozdaniu na swoim blogu tutaj: http://www.kkkleopatra.blogspot.com/2013/11/beauty-blender.html
    odpowiedź: biały, różowy, czarny

    OdpowiedzUsuń
  97. 1. Obserwuję jako Paolla
    2. Lubię jako Paula Mieczkowska
    3. Udostępniłam jako Paula Mieczkowska
    4. Baner www.makeupeye.blogspot.com
    5. Odpowiedź: Biały, różowy i czarny :)

    OdpowiedzUsuń
  98. 1. obserwuję jako Mama Anna
    2. lubię jako Anna Czudecka-Wrona Paweł Wrona
    3. Udostępniam jako Anna Czudecka-Wrona Paweł Wrona
    4. Baner, post: tak
    5. Biały, czarny, różowy

    OdpowiedzUsuń
  99. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  100. obserwuje jako Agnieszka Głogowska
    lubie jako Agnieszka kikla
    udostepiam jako Agnieszka Kikla
    baner nie
    odp biały Różowy i czarny

    OdpowiedzUsuń
  101. Obserwuję jako: Avida Dollars
    Lubię jako: Avida Dollars - kosmetycznie
    Udostępniłam jako: Avida Dollars - kosmetycznie
    Banner: http://avida-dolars.blogspot.com/
    Odpowiedź: różowy, czarny, biały

    OdpowiedzUsuń
  102. Obserwuję jako: roma jula
    Lubię jako: Roma Jula
    Udostępniłam jako: Roma Jula
    Banner:nie
    Odpowiedz: Są dostępne trzy kolory gąbeczek BB: różowe, białe i czarne

    OdpowiedzUsuń
  103. Obserwuję jako : Aleksandra K
    Lubię jako: Aleksandra K
    Udostępniłam jako : Aleksandra Kozioł
    Banner : nie
    Odpowiedz : biała , czarna i różowa :)

    OdpowiedzUsuń
  104. Obserwuje jako: Lenul
    Lubię jako: Magdalena Mazur
    Udostępniłam jako: Magdalena Mazur
    Banner: nie
    Odpowiedź: różowa, biała, czarna

    OdpowiedzUsuń
  105. Obserwuję, lubię i udostępniam jako Paulina Matysiak. :)
    Baner:nie
    Odpowiedź: róż, biel i czerń.

    OdpowiedzUsuń
  106. Obserwuje jako - ArtLook4U
    Lubie jako - Patricia Maria Szubska
    FB post - https://www.facebook.com/patrycja.szubska/posts/669202313101349
    Baner/post - nie
    Odp - rozowy, bialy i czarny

    OdpowiedzUsuń
  107. obserwuję jako Agnieszka Kuzak
    lubię jako :Agnieszka Jodlowska
    udostępniłam jako Agnieszka Jodłowska
    baner nie
    odp. różowa, biała, czarna

    OdpowiedzUsuń
  108. obserwuję jako milkyway
    lubię jako Natalia Łątka
    udostepniłam jako Natalia Łątka
    nie mam bloga
    odp. biały, czarny, różowy

    OdpowiedzUsuń

Mam nadzieję, że znalazłeś u mnie to czego szukałeś.
Będzie mi miło jeżeli pozostawisz po sobie ślad.
Justyna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SHEINSIDE

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe